PAPPA I BARNEHAGEN

Ny ellevill barnebokserie fra duoen bak Dinosaurgjengen!

Illustrert av Lars Rudebjer.

Tannfetøys

Siste bok i den elleville serien Pappa i barnehagen.

Tina har mistet en tann. Nå har hun store forventninger til at tannfeen skal komme på besøk. Men pappa vil også ha premie fra tannfeen og legger en slu plan …

Pappa i barnehagen er en ellevill barnebokserie om alt det tullete som skjer når pappaen til Tina plutselig begynner i barnehagen. Det handler om rampestreker og viltre påfunn, barnlig trass og lekenhet – akkurat så vilt og tøysete som barn vil ha det.

Trampolinetullball

Hopp og sprett og tjo og hei med løpsk pappa på trampolinepark!

Denne dagen er avdelingen til Tina og Pappa på trampolinepark. Avdelingsleder Geir er litt bekymret for om pappa kommer til å gjøre rampestreker – og at det blir vill, helsprø hopping på kryss og tvers. Og det med ganske god grunn, skal det vise seg.

Geir innser også snart at det var en tabbe – en STOR tabbe – å gi alle barna ertesuppe til lunsj, rett før de skal hoppe …

Piratproblemer

Hva kan gå galt når pappa får bli med Max hjem på besøk? Ganske mye, skal det vise seg …

Fjerde bok i den elleville serien Pappa i barnehagen.

«Pappa – du er henta!», roper Max. Men i dag har ikke pappaen til Tina lyst til å være med hjem. Han vil mye heller være med Max hjem.

Og det får han.

Allerede i bilen på vei til Max, tar pappa på seg sjørøverhatten og fekter med lekesverdet, klar for nye rampestreker. Hvordan vil egentlig dette gå?

Bursdagsbaluba

Statsminsteren får kjørt seg under besøk i barnehagen.

Tinas avdeling skal få besøk av statsministeren. Helt sant! For statsministeren har bestemt at hun vil feire bursdagen sin i en barnehage. Men Tina er ganske redd. Tenk om pappa finner på rampestreker når statsministeren er der? Og kakene til Geir, smaker de ikke bitte litt rart?

Teatertrøbbel

Harde bud for Kaptein Sabeltann når pappa og barnehagen er på teatertur.

En dag skal avdelingen på Tina på teaterforestilling. Pappa skal selvfølgelig være med, men allerede på bussturen til teateret begynner problemene. Og skjønner egentlig pappa forskjellen på en skuespiller og en ekte sjørøver?

Krympekatastrofe

Tina er fem år og går i barnehagen. Hun har en veldig tøysete pappa som elsker å leke. En dag de går hjem fra barnehagen, ønsker han at han kunne vokse nedover og begynne i barnehagen hennes. Men du skal være forsiktig med hva du ønsker deg. Særlig når det er snille feer i nærheten …

Pappa i barnehagen er en ellevill barnebokserie om alt det tullete som skjer når pappaen til Tina begynner i barnehagen hennes. Det venter rampestreker og viltre påfunn, barnlig trass og lekenhet – akkurat så vilt og tøysete som barn vil ha det. Her er alt snudd på hodet: De voksne oppfører seg som småbarn, og barna må ordne opp.

Pappa i barnehagen er en hylende morsom serie som barna kommer til å elske!