Krimteam Siri og Max

Gjenferdet på Heimvik gods
Krimteam Siri & Max er tilbake. Og denne gangen står de overfor et nifsere mysterium enn noen gang.

En svært verdifull kunstskatt blir stjålet under godseier Alf Jardars 60-årsdag, og den skyldige må være en av middagsgjestene. Eller? Ikke mye er som det ser ut til i denne saken, særlig ikke når et gjenferd kommer på banen.

Illustratør: Thomas Kirkeberg.

Krimteam Siri og Max

Mesterhjernen
Krimteam Siri & Max er tilbake. Og denne saken krever alt de to har av kløkt, mot, klatreferdigheter og teft for kodeknekking!

En MC-bande har inntatt den en gang så fredelige småbyen Heimvik. Hovedpremien i den store sjakkturneringen er blitt stjålet fra safen på rådhuset. Og på toppen av det hele blir Max forfulgt av en mystisk rival som kaller seg Mesterhjernen.

Har Heimviks unge detektiver tatt på seg et for farlig oppdrag?

Ny illustratør: Thomas Kirkeberg.

Krimteam Siri og Max

Skoddefyrstens hevn
En tåkete kveld i oktober skjer det to forbrytelser i småbyen Heimvik. Den ene blir raskt oppdaget: Alarmen til «Sandras dyreklinikk» uler i mørket. Dyremedisiner for hundretusener av kroner er blitt stjålet. Men samtidig skjer det en annen forbrytelse i skjul, en som er langt alvorligere …

Det blir en nervepirrende sak for Krimteam Siri og Max, og ikke minst for den lettskremte lensmann Winston Indregård. Snart kommer de på sporet av en mistenkt, en lyssky figur som kalles Skoddefyrsten. Men det er også noen som følger etter dem …