Pappa i barnehagen

Ny ellevill barnebokserie fra duoen bak Dinosaurgjengen!

Bursdagsbaluba

Statsminsteren får kjørt seg under besøk i barnehagen.

Tinas avdeling skal få besøk av statsministeren. Helt sant! For statsministeren har bestemt at hun vil feire bursdagen sin i en barnehage. Men Tina er ganske redd. Tenk om pappa finner på rampestreker når statsministeren er der? Og kakene til Geir, smaker de ikke bitte litt rart?

Teatertrøbbel

Harde bud for Kaptein Sabeltann når pappa og barnehagen er på teatertur.

En dag skal avdelingen på Tina på teaterforestilling. Pappa skal selvfølgelig være med, men allerede på bussturen til teateret begynner problemene. Og skjønner egentlig pappa forskjellen på en skuespiller og en ekte sjørøver?

Krympekatastrofe

Tina er fem år og går i barnehagen. Hun har en veldig tøysete pappa som elsker å leke. En dag de går hjem fra barnehagen, ønsker han at han kunne vokse nedover og begynne i barnehagen hennes. Men du skal være forsiktig med hva du ønsker deg. Særlig når det er snille feer i nærheten …

Pappa i barnehagen er en ellevill barnebokserie om alt det tullete som skjer når pappaen til Tina begynner i barnehagen hennes. Det venter rampestreker og viltre påfunn, barnlig trass og lekenhet – akkurat så vilt og tøysete som barn vil ha det. Her er alt snudd på hodet: De voksne oppfører seg som småbarn, og barna må ordne opp.

Pappa i barnehagen er en hylende morsom serie som barna kommer til å elske!