Mysteriene i Kråkeslottet barnehage

Med Mysteriene i Kråkeslottet barnehage får de aller minste endelig sin egen krimserie! Leon og Live, Kråkeslottets egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Hvorfor er det møkkete på gulvet? Hvor er brillene til Elin? Sjarmerende mini-krim for barn mellom 3-6 år.

Serien byr på humrende humor og et hverdagsunivers som er urbant og multikulturelt, uten at det gjøres til et hovedpoeng. Gjennom Leon og Lives øyne, får barnets nære og nysgjerrige blikk virkelig utfolde seg. Bøkene er skrevet med en lun varme som gjør at også de voksne vil kose seg under høytlesningen.

Velkommen til Kråkeslottet barnehage, et sted fullt av hverdagsmysterier, saft og boller!

Illustrert av Odd Henning Skyllingstad.

Les Intervju på barnehage.no

Hvem gikk med utesko inne?

Elin har nettopp vasket gulvet. Det var skinnende rent for litt siden. Men nå går skitne fotspor over gulvet … Hvem leder de til? Er det pappaen til Mario? Mammaene til Ada? Dette er en sak for Leon og Live! De går til verks med grundige etterforskningsmetoder og solid bevisføring, på sitt sjarmerende vis.

Hvem har tatt brillene?

I barnehagen skal det lages grønnsakssuppe. Men i grønnsakskaoset skjer noe som definitivt trenger plaster. Plutselig får Leon og Live sin første forsvinningssak. For hvor er brillene til Elin? De var her nettopp … Ved hjelp av solid etterforskning, går barnehagens egne detektiver løs på saken!

Se video om serien